+45 22155195

K. Galsgaard VVS ApS

Holmene 8
6950 Ringkøbing
tlf. +45 22155195

Den miljø og installations venlige varmepumpe

Luft/vand varmepumpen er måske ikke så kendt, men den viser sig at være en rigtig god varmeløsning til de fleste danske husstande.

Med en luft/vand varmepumpe får du en økonomisk og miljøvenlig varmeløsning, der vil spare dig for mange penge, hvis du har et stort energiforbrug. En luft/vand varmepumpe har typisk tjent sig selv ind på 7-10 år og har en levetid på ca. 13-17 år.

Så hvis du allerede går og overvejer at skiftet det gamle oliefyr/gasfyr ud, eller har du en stor varmeregning, så kan en luft/vand varmepumpe være den helt rigtige løsning for dig.

Hjertet i Vølunds luft/vand varmepumper er en scroll-kompressor, som både er slidstærk og meget økonomisk i drift. Varmtvandsbeholder, pumper, ventiler og styring er alt sammen bygget ind i et skabsmodul og afprøvet på fabrikken.

Styringen er nem og overskuelig og kan tilkobles et sms-modul. Det betyder, at du har mulighed for at styre temperaturen i huset via din mobiltelefon. Du kan også modtage eventuelle driftsmeldinger fra din varmepumpe på mobilen.

Kort fortalt udnytter en luft/vand varmepumpe den energi som er i luften ved hjælp af en blæser, vexler og en kompressor. Den opsamlede energi fra luften overføres til et lukket varmesystem, som så omsættes til centralvarme og varmtvand til boligen.

Varmepumpen består af fire hovedkomponenter:

  • Fordamper (optager varmen)
  • Kondensator (afgiver varmen)
  • Kompressor (hæver temperaturen)
  • Termoventil (regulerer mængden af kølemiddel)

 

Vi har valgt at bruge Vølund varmeteknik produkter, da de har lavet varmeløsninger i mere end 30 år. Kvaliteten er i top, nyttevirkningen i top og en rigtig god service. Det giver jer som forbruger en lang levetid på produkter, rigtig god drift økonomi og god teknisk backup. Ring til os og få en snak om jeres behov og vi vil lave et helt gratis og uforpligtende tilbud som passer til jeres behov.