+45 22155195

K. Galsgaard VVS ApS

Holmene 8
6950 Ringkøbing
tlf. +45 22155195

Store besparelser på varmeregningen

 

Med en jordvarmepumpe får du en økonomisk og miljøvenlig varmeløsning, der vil spare dig for mange penge på din faste varmeregning. En jordvarmepumpe har typisk tjent sig selv ind på ca. 6-10 år og har en levetid på ca. 16-20 år.

Så hvis du allerede går og overvejer at skifte det gamle oliefyr/gasfyr ud, eller har du en stor varmeregning, så kan en jordvarmepumpe være den helt rigtige løsning for dig.

Hjertet i Vølunds jordvarmepumper er en scroll-kompressor, som både er slidstærk og meget økonomisk i drift. Varmtvandsbeholder, kompressor og styring er alt sammen bygget ind i et skabsmodul og afprøvet på fabrikken.

Styringen er nem og overskuelig og kan tilkobles et sms-modul. Det betyder, at du har mulighed for at styre temperaturen i huset via din mobiltelefon. Du kan også modtage eventuelle driftsmeldinger fra din varmepumpe på mobilen.

Kort fortalt udnytter en jordvarmepumpe den solenergi, der i løbet af sommeren bliver oplagret i jorden. For at kunne udnytte denne energi, nedgraves der jordslanger i en dybde af 0,8-1 mtr. med en frostvæskeblanding som optager denne oplagret energi. Væsken cirkulerer i slangerne og sendes til en varmepumpe, hvor den opsamlede energi omsættes til varme og varmt vand til boligen.

Jordslangernes længde afhænger af hvor meget energi der skal trækkes ud.(bolig størrelse, alder og isolering).

Varmepumpen består af fire hovedkomponenter:

  • Fordamper (optager varmen)
  • Kondensator (afgiver varmen)
  • Kompressor (hæver temperaturen)
  • Termoventil (regulerer mængden af kølemiddel)

Vi har valgt at bruge Vølund varmeteknik produkter, da de har lavet varmeløsninger i mere end 30 år. Kvaliteten er i top, nyttevirkningen i top og en rigtig god service.Det giver jer som forbruger en lang levetid på produkter, rigtig god drift økonomi og god teknisk backup.

Ring til os og få en snak om jeres behov, og vi vil lave et helt gratis og uforpligtende tilbud som passer til jeres behov.