+45 22155195

K. Galsgaard VVS ApS

Holmene 8
6950 Ringkøbing
tlf. +45 22155195

Til dig der er træt af din høje varmeregning.

En varmepumpe er særlig interessant for dig som har et olie forbrug over 2500l/2400m3 gas eller hvis det gamle varmeanlæg trænger til en udskiftning, og du gerne vil have et komfortanlæg.

Med en varmepumpe kan du få billig varme og varmtvand til boligen, butikken, værkstedet o.s.v. Med den højere virkningsgrad vil den i mange tilfælde kunne halvere din årlige varmeregning. Har du fx. et olie forbrug på 3000 liter om året vil det give en ca. besparelse på 15.750 kr. om året. Så alt afhængig af installationen, vil den have en tilbagebetalingstid på 7-9 år, men en levetid på ca. 15-20 år og resten af udstyret,der er gravet ned i din have, kan holde i helt op til 40-50 år. Pumpen er lydsvag og har ingen synlige udendørs installationer.

 

En varmepumpe fra K. Galsgaard VVS er:

  • Energibesparende, miljøvenlig og har høj effektivitet.
  • Driftsikker i dens lange levetid.
  • Hurtigt tjent hjem på en lavere varmeregning.
  • Fuldautomatisk og lydsvag.

 

Ring til os og vi er gerne behjælpelig med hvilken løsning , der passer til dit behov eller tjek undersiderne ud og se om du kan finde svar der.

Jordvarme

Træt af den høje varmeregning?, Skrot det gamle oliefyr og få installeret en varmepumpe og halvere din varme regning samt få tilskud til installationen…

 

+ Læs mere