+45 22155195

K. Galsgaard VVS ApS

Holmene 8
6950 Ringkøbing
tlf. +45 22155195

Skrot oliefyret og spar op til 80% på varmeregningen

Har du et gamle varmeanlæg som trænger til en udskiftning og gerne vil have en meget lavere varmeregning, så vil en Vølund fastbrændselfyr lige være noget for dig.

Fastbrændsel er et biobrændsel som er CO2 neutralt.

Investering i et fastbrændselfyr kan ofte tilbagebetale sig selv i løbet af 2-5 år, da investeringen er lille i forhold til besparelse.

Vølund Fastbrændselfyr Vedex330 som er i toppen af nyttevirkning på grund af den forbrænding som kedlen er opbygget med.

Vølund Vedex forbrændingsproces arbejder med omvendt forbrænding. Det betyder at forbrændingsluften suges ind gennem træklågen og presses ned til underdelen af træet, hvor ved forbrændingen koncentreres, gasserne suges gennem risten og sekundærkammeret, hvilket øger hastigheden.

Den keramiske indsats forhøjer temperaturen til ca. 1000-1100 °C. Samtidig tilføres yderligere ilt som fordeles i de hede røggasser i efterforbrændingskammeret, her dannes der turbulens hvilket medfører at gasserne stadig blandes og sikre optimal forbrænding. Udslippet til skorsten er minimalt.

Kedlen anbefales med montering af ladepumpe, så temperatur i kedelens frem/retur ikke bliver for høj (kondensering), dette giver en jævn høj nyttevirkning og længere levetid ca. 12-18 år.

Fastbrændselfyr er en rigtig god alternativ varmekilde, hvis man har et gammelt utæt hus eller nyere hus, hvor der er behov for en høj centralvarmetemperatur 60-80grader og gerne vil halvere den faste varmeregningen.

Vi har stor erfaring med salg/installation af biokedler til almindelige boliger, og vi kommer gerne og kigger på jeres muligheder for installation af et biokedel.

 

Vi har valgt at bruge Vølund varmeteknik produkter, da de har lavet varmeløsninger i mere end 30 år, kvaliteten er i top, nyttevirkningen i top og en rigtig god service. Det giver dig som forbruger en lang levetid på produkter, rigtig god drift økonomi og god teknisk backup.